Edirne’de Köpek Yavruları Çöp Konteynerine Atıldı

Edirne’deki Sokak Hayvanları Barınağı’nda Tedavi Gören Şirin Köpek Yavruları

Edirne’de bulunan Sokak Hayvanları Barınağı’nda, bir personel tarafından çöp konteynerine bırakılan 4 tatlı köpek yavrusu, duyarlı hayvanseverler tarafından kurtarıldı ve veteriner kontrolünden geçirildi.

Barınağı ziyaret eden bazı hayvanseverler, çöp konteynerini karıştırırken poşetin içinde canlı köpek yavrularını fark etti ve hemen harekete geçtiler.

Barınağa getirilen şirin yavrulara, barınak çalışanları tarafından mama ve su verildi ve bu duygusal anlar cep telefonlarıyla kaydedilerek sosyal medya platformlarında paylaşıldı.

Olayın barınaktaki bir personel tarafından gerçekleştirildiği ortaya çıkarken, Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın ve Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, barınağı ziyaret ederek detaylı bir inceleme yaptılar.

Akın ve Tanrıkulu, hayvansever derneklerinin temsilcileriyle bir araya gelip taleplerini dinledi ve gerekli adımları atmaya söz verdiler.

Olayla ilgili belediye tarafından soruşturma başlatılırken, ilgili personel hakkında da gereken işlemler yapıldı ve görevden alındı.

Küçük köpek yavruları ise, 22 Dost Eli Derneği tarafından tedavi edilmeleri için hemen veterinere götürüldü. Sağlıklarına kavuşmaları için her türlü çaba gösterilecek.

Related Posts

Zelenskiy, Rusya ile savaşı sonlandırmak için 3 şart öne sürdü

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya ile devam savaşı sona erdirmek için ateşkes, ABD’nin arabuluculuğu ve güvenlik garantilerini şart koştu. Öte yandan Ukrayna’nın Donbas’tan çekilmesini talep edebileceğini kaydeden Zelenskiy, bunun mümkün olmadığını belirterek, “Donbas’tan ayrılmayacağız. Bunu yapamayız” dedi.

Vodafone FreeZone’dan bir ilk: Kıtalararası Brawl Stars turnuvası

Vodafone FreeZone ve FUT Esports işbirliğiyle düzenlenen, dünyada ilk kez kıtalararası olarak gerçekleştirilen Brawl Stars turnuvasında şampiyon Döner Kebap takımı oldu. Final etapları Beşiktaş-Üsküdar vapur hattında FreeZone teknesinde oynandı.

Süper Lig’de 3. ve 4. hafta programı açıklandı

Trendyol Süper Lig’de 3. ve 4. haftalarda oynanacak olan maçların programı duyuruldu.

Komşular birbirine girdi, polis gazla müdahale etti

Şanlıurfa’da, komşular arasında çıkan, polisin biber gazı ve polisin müdahale ettiği kavgada, 3 kişi yaralandı.

Güney Marmara’da seferler iptal

Güney Marmara’daki olumsuz hava koşulları nedeniyle Balıkesir’in Narlı-Marmara ile Güney Marmara Adalar hattında yarınki feribot seferleri yapılamayacak.

Adana’da akılalmaz olay: Husumetli komşular balkonlardan silahlarla çatıştı

Olay, 10 Ağustos’ta Seyhan ilçesi Türkocağı Mahallesi’nde meydana geldi. M.P. (22), F.K. (22), O.B. (22) ve C.E.’nin (21) bulunduğu iki katlı eve, husumetli oldukları komşularının balkonundan silahla ateş açıldı. Evin ikinci katındaki balkona çıkan 4 …