Yozgat’ta Otomobilin Üst Geçide Çarpması Sonucu 4 Kişi Yaralandı
Yozgat’ta meydana gelen trafik kazasında, Ankara Caddesi’nde seyir halinde olan O.İ. yönetimindeki 19 EK 825 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu Şehit Mehmet Turan üst geçidinin ayağına çarptı. Kazada, sürücü O.İ. ile araçtaki D.C.K, H.S. ve H.C.Ş. olmak üzere toplamda 4 kişi yaralandı.
Olayın ardından ihbar üzerine 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Yozgat Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.
Polis ekipleri kaza alanında güvenlik önlemleri alarak trafiğin akışını kontrollü bir şekilde sağladı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
More Stories
TBMM’de kadına şiddet tartışması: Zahide Yetiş, ‘Bazen kadınlar yapıyor’ dedi, DEM Partililer salonu terk etti
Amasya’da Trafik Kazası: 4 Yaralı
Kadın yolcuya tehdit ve şiddet… “Başka erkeklere benzemem, ağzını burnunu kırarım” dedi ormanlık alana götürmeye çalıştı!