Türkiye ile Irak arasındaki güvenlik toplantısı Antalya’da

Türkiye İle Irak Arasındaki Güvenlik Toplantısı Antalya’da Gerçekleştirilecek

Türkiye ile Irak arasında gerçekleştirilecek olan Yüksek Düzeyli Güvenlik Mekanizması’nın beşinci toplantısı için bugün Antalya ev sahipliği yapacak.

Dışişleri Bakanlığı’nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Türkiye ile Irak arasında gerçekleştirilecek olan Yüksek Düzeyli Güvenlik Mekanizması’nın beşinci toplantısı, Sayın Bakanımız ile Irak Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Fuad Hüseyin’in eş başkanlığında gerçekleşecek. Toplantıya, Milli Savunma Bakanımız Sayın Yaşar Güler, MİT Başkanımız Sayın İbrahim Kalın ve İçişleri Bakan Yardımcımız Sayın Münir Karaloğlu ile Iraklı muadilleri de katılacak. Toplantı, 13 Nisan 2025 tarihinde Antalya’da gerçekleştirilecek.” şeklinde bilgi verildi.

Related Posts

CHP’nin İstanbul’da miting yapacağı üçüncü ilçe Başakşehir oldu!

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasına karşı İstanbul’da 3’üncü miting Başakşehir’de yapılacak.

Fatih’te feci olay: Tramvayın çarptığı kadın hayatını kaybetti

İstanbul Fatih’te yolun karşısına geçmeye çalışırken tramvayın çarptığı 53 yaşındaki Fatma Karaaslan, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Rusya’da hayatını kaybeden dağcı Mehmet Kocaakça toprağa verildi

Rusya’nın dünyaca ünlü Elbruz Dağı’na tırmanış sırasında hipotermiye yakalanarak hayatını kaybeden dağcı Mehmet Kocaakça, memleketi Antalya’nın Manavgat ilçesinde toprağa verildi.

Hatay’da otomobil hurdaya döndü: Dört yaralı

Hatay’da kaldırıma çarparak hurdaya dönen araçta bulunan dört kişi yaralandı.

Tamirat için usta çağırdı, hayatının şokunu yaşadı

Aydın’ın Nazilli ilçesinde sıhhi tesisat tamiratı için bir eve giden usta, aniden rahatsızlandı ve hayatını kaybetti.

Iğdır’ı sağanak yağış vurdu

Iğdır’da sağanak yağış etkili oldu. Yağış sonrası bir evin deposu yıkıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir