Trump’tan Hindistan ile Pakistan arasındaki çatışmanın sona ermesi çağrısı

Trump: Hindistan ve Pakistan Arasındaki Çatışmayı Sonlandırmak İstiyorum

ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray’da gerçekleşen bir törende Hindistan ve Pakistan arasındaki çatışmaya ilişkin açıklamalarda bulundu. Trump, her iki ülke ile de çok iyi ilişkilere sahip olduğunu belirterek, bu sorunun bir an önce çözülmesini umduğunu ifade etti. Trump, “Bu korkunç bir durum. Benim pozisyonum her iki ülkeyle de iyi geçinmek. İki ülkeyi de çok iyi tanıyorum ve bu sorunun çözüme kavuşturulmasını görmek istiyorum. Çatışmanın durması benim en büyük arzum” dedi.

Trump, tarafların birbirine karşılıklı saldırılar gerçekleştirdiğine dikkat çekerek, “Bu durumun sona ermesini arzuluyorum. Elimden bir şey gelirse yardıma hazırım” şeklinde konuştu.

Trump, Hindistan ve Pakistan arasındaki gerilimin azalması ve barışçıl bir çözüm bulunması konusunda çabalarını sürdüreceğini belirtti.

Related Posts

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Açılış Töreni’nde önemli açıklamalar: ‘Evliliğin kolaylaştırılması gerekiyor’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Vakıflar Haftası Toplu Açılış Töreni’nde önemli açıklamalarda bulundu.

Manisa’daki lav kalıntıları binlerce kuşa ev sahipliği yapıyor

Manisa’nın Salihli ilçesinde binlerce yıl önceki volkanik patlamaların izleri, bugün göçmen kuşların güvenli yuvalarına dönüştü.

85 yıllık bilete giriş izni

Japonya’da bir kişi, 1940 yılında düzenlenmesi planlanan ancak II. Dünya Savaşı nedeniyle ertelenen etkinliğe bilet aldı. Biletin, 85 yıl sonra Expo 2025 fuarına giriş için kullanılmasına izin verildi.

CHP’li Gürer: ‘Sinir sistemi üzerinde olumsuz etkisi olan olan Çin tuzunun ülkemizde kullanımı devam ediyor’

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Türkiye’de halk arasında Çin tuzu olarak bilinen monosodyum glutamatın gıdada kullanımının yarattığı sorunlara dikkat çekerek “Sinir sistemi üzerinde olumsuz etkisi olan aşırı tüketim halinde baş ağrısı, migren, çarpıntı, yorgunluk yapan bu Çin tuzu ülkemizde ise kullanımı devam ediyor” dedi.

Son Dakika… DEM Parti Perinçek’in iddiasını doğruladı: Sırrı Süreyya Önder’in aracında suikast düzeneği bulunmuş!

Son Dakika Haberi… TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder’in vefatından kısa süre önce aracına bir suikast düzeneği yerleştirildiği ortaya çıktı.

X hesabı kapatılan İmamoğlu TikTok’tan seslendi

23 Mart’tan beri Silivri’de tutuklu bulunan CHP’nin cumhurbaşkanı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun x hesabına erişim engeli getirildi. İmamoğlu erişim engelinin ardından halka TikTok’tan seslendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir