Resmî Gazete’de bugün (19 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Eğitim ve Kültür Yayınlarına Yönelik Yönetmelik Değişikliği

Millî Eğitim Bakanlığı, Eğitim ve Kültür Yayınları Yönetmeliği’nde değişiklik yapma kararı aldı. Yapılan düzenlemeyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor.

İthalatta Haksız Rekabetin Önlenmesi Tebliğleri Yayımlandı

2025/17 ve 2025/18 numaralı İthalatta Haksız Rekabetin Önlenmesine İlişkin Tebliğler Resmi Gazete’de yayımlandı. Tebliğlerin detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yargı İlanları ve Diğer İlanlar

  • Yargı ilanları kategorisinde yeni duyurular bulunmaktadır.
  • Artırma, eksiltme ve ihale ilanları ile ilgili güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.
  • Çeşitli ilanlar bölümünde önemli duyurular yer almaktadır.

T.C. Merkez Bankası tarafından belirlenen döviz kurları ve devlet iç borçlanma senetlerinin günlük değerleri ile ilgili bilgiler de güncellenmiştir. Detaylar için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Related Posts

Barrcak duyurdu: İsrail – Suriye ateşkeste anlaştı

ABD’nin Ankara Büyükelçisi ve Suriye Özel Temsilcisi Tom Barrack, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile Suriye Devlet Başkanı Ahmed el-Şara’nın; Türkiye, Ürdün ve komşularının da kabul ettiği bir ateşkes konusunda anlaştığını açıkladı.

Ankara’da Sağanak ve Fırtına Hayatı Olumsuz Etkiledi

Ankara’da etkili sağanak ve fırtına, evleri su basarken, vatandaşlar mahsur kaldı. Ekipler yardımda bulundu.

Işık Ailesine Hapis Cezası

Kayseri’de 5 kişinin yaralandığı kavgada Mustafa Işık’a 23 yıl, Metin Işık’a 4 yıl hapis cezası verildi.

Manisa’da 2025 Yılı Kamu Yatırım Projeleri Değerlendirildi

Manisa’nın 2025 yılı kamu yatırım projeleri, İl Koordinasyon Kurulu III. toplantısında mercek altına alındı. Toplam 341 projenin detayları, ödenek kullanımı ve proje aşamaları hakkında bilgiler verildi. Projelerin toplam tutarı 55.5 milyar TL olarak açıklandı.

Fransa’dan Ukrayna’ya Destek Sürecek

Fransa Dışişleri Bakanı Barrot, Ukrayna’ya her alanda destek vermeye devam edeceklerini açıkladı.

Osmaniye’de Yılan Kurtarma Operasyonu

İtfaiye eri, yakaladığı yılanı su içirip doğal yaşam alanına saldı.