İstanbul Özel Hastanesinde Skandal İddialar!
İstanbul’da bulunan bir özel hastanede görev yapan doktor Ali Osman Önder, anne adaylarının erken doğum yapmaları için sosyal medyaya video çektirildiğini iddia etti. Sağlık Bakanlığı, bu iddialar üzerine soruşturma başlattı.
Yeniyüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi’nde doktor olarak çalışan Emrah Ergün ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yeni doğan bebeklere kötü muamele yapıldığını iddia etti.
Doktor, kadınların video çekilmesi için zorlanarak erken doğuma alındığını ve sezaryenle doğum yapmaya zorlandığını, bu duruma karşı çıkmasının tehditlere neden olduğunu iddia etti.
Sağlık Bakanlığı, konuyla ilgili inceleme başlatıldığını duyurarak, “Sosyal medyada bir özel sağlık kuruluşunda çalışan hekimin iddialarını içeren durum, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü tarafından titizlikle incelenmektedir. İdari ve hukuki süreçler devam etmektedir. Kamuoyuna duyurulur.” açıklamasında bulundu.
(SOSYAL MEDYA)
More Stories
TBMM’de kadına şiddet tartışması: Zahide Yetiş, ‘Bazen kadınlar yapıyor’ dedi, DEM Partililer salonu terk etti
Amasya’da Trafik Kazası: 4 Yaralı
Kadın yolcuya tehdit ve şiddet… “Başka erkeklere benzemem, ağzını burnunu kırarım” dedi ormanlık alana götürmeye çalıştı!