Minguzzi ailesini tehdit eden şüpheli yakalandı

Kadıköy’de Bıçaklanarak Hayatını Kaybeden Mattia Ahmet Minguzzi’nin Ailesine Yönelik Tehditlerde Bulunan Şüpheli Yakalandı

Kadıköy’de kaykay malzemesi almak için gittiği pazarda saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden Mattia Ahmet Minguzzi’nin ailesine karşı tehditlerde bulunan 18 yaşından küçük şüpheli H.Y.Ç. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Sosyal medya platformlarında, Mattia Ahmet Minguzzi’nin ailesine yönelik tehdit içerikli paylaşımlar yaptığı tespit edilen H.Y.Ç. isimli yaşı küçük şüpheli şahıs yakalanmıştır. Şahıs, yapılan araştırmaların ardından 25 Temmuz 2025 tarihinde adli mercilere sevk edilmiştir” denildi.

Related Posts

İstanbul’un en kalabalık metrobüs durağında dövülerek öldürüldü

İstanbul’un en kalabalık metrobüs duraklarından biri olan Mecidiyeköy’de kan donduran bir olay yaşandı. 15 yaşındaki bir çocuk metrobüse bineceği sırada kendisine çarpan 60 yaşındaki işitme ve konuşma engelli bireyi darp etti. Yere düşerek kafasını beton zemine vuran adam, 3 aylık yoğun bakım savaşını kaybetti. Olay sonrası tutuklanan genç çocuğun ifadesi ‘bu kadar olmaz;’ dedirtti.

Bilecik’te otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde, otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu 1 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi ağır yaralandı.

Trump Yahudi öğrencileri savunmayan üniversiteye ceza kesti: 221 Milyon dolar tazminat

ABD’de Yahudi öğrencilere yönelik ayrımcılık iddiaları üzerine başlatılan federal soruşturmada Columbia Üniversitesi, ABD hükümeti ile vardığı anlaşma sonucu 3 yıl içinde 200 milyon dolarlık tazminat ödemeyi taahhüt etti. ABD Başkanı Trump, “Columbia, saçma kapsayıcı politikalarını sonlandırmayı, öğrencileri sadece layığına göre kabul etmeyi ve kampüsteki öğrencilerin sivil özgürlüklerini korumayı taahhüt etti.” ifadelerini kullandı.

Rusya ve Ukrayna heyetleri, üçüncü kez İstanbul’da

Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşın sonlandırılması amacıyla yürütülen barış görüşmeleri bugün İstanbul’da yeniden başlıyor. Liderlerin katılmadığı buluşmada taraflar, esir takası ve kaçırılan çocukların iadesi gibi başlıkları üçüncü kez masaya yatıracak. Görüşmelerin iki güne yayılması bekleniyor.

Erdoğan’dan Hatay’ın ana vatana katılışının 86’ncı yıl dönümü mesajı: Gazi Mustafa Kemal ve davada emeği geçenleri selamlıyorum

Erdoğan’dan Hatay’ın ana vatana katılışının 86’ncı yıl dönümü mesajı: Gazi Mustafa Kemal ve davada emeği geçenleri selamlıyorum

ABD’li vatandaşlardan destek: “Gazze’de açlığa son verin”

ABD’nin Chicago şehrinde, McNally Capital Merkezi önünde düzenlenen gösteride, katılımcılar Gazze’de yaşanan insani krize dikkat çekmek ve acil yardım talep etmek için yürüyüş düzenledi. Eylemciler, artan insani endişeler karşısında ABD ve İsrail …