Kartepe Kayak Merkezi yolunda kar ve kazalar nedeniyle uzun araç kuyruğu oluştu

Kocaeli’nin Kartepe ilçesindeki kayak merkezinde hafta sonu yoğunluğu yaşandı. Kayak merkezine giden yolda meydana gelen maddi hasarlı trafik kazaları ve kış lastiği takmayan sürücüler nedeniyle uzun araç kuyruğu oluştu.

Samanlı Dağları’nın 1640 metre zirvesindeki Kartepe Kayak Merkezi, hafta sonu günübirlik tatilciler nedeniyle yoğunluk yaşandı. Kayak merkezi yolunda meydana gelen maddi hasarlı kazalar ve kış lastiği takmayan sürücüler nedeniyle trafik akışı iki yönde de durdu.

Bölgede uzun araç kuyruğu oluşurken, sürücüler ve yakınları araçlardan dışarıya çıktı. Jandarma ekipleri bölgeye araç girişini kapatırken, trafiğin normal seyrine dönmesi için çalışma başlattı. Kazaya karışan araçların kaldırılması ve kar küreme ile tuzlama çalışmalarının ardından yaklaşık 4 saat sonra, yol trafiğe açıldı. Zirveden araçlar dönüş yolculuğuna geçerken, bölgeye araç girişine izin verilmiyor. (DHA)

Related Posts

Avrupa Birliği’nden Türkiye’ye kötü haber

Avrupa Komisyonu’nun 2023 ve 2024 yıllarına ait Türkiye raporları, Strasbourg’daki Genel Kurul oturumunda görüşüldü. Avrupa Parlamentosu (AP) Türkiye Raportörü Nacho Sánchez Amor, “2013’teki Gezi protestolarından sonra, Türkiye’deki demokratik standartlar açısından hiçbir olumlu gelişme yaşanmadı. Türkiye, demokratik standartlarda gerileyen tek aday ülke olarak açıkça öne çıkmaktadır” dedi.

Gazze’de can kaybı 52 bin 635’e yükseldi

Katil İsrail’in 7 Ekim 2023 tarihinden bu yana yoğun saldırılar düzenlediği Gazze Şeridi’nde hayatını kaybedenlerin sayısı 52 bin 653’e, yaralı sayısı 118 bin 897’ye yükseldi.

Bahçeli, 99 gün sonra Meclis’te: Sırrı Süreyya Önder için yapılan anma törenine katıldı

Bahçeli, 99 gün sonra Meclis’te: Sırrı Süreyya Önder için yapılan anma törenine katıldı

Öcalan’a ‘beyefendi’ diyen MHP’li vekil şehit cenazesinde böyle korundu

Terörist başı Abdullah Öcalan’a ‘beyefendi’ diyerek şehit ailelerinin tepkisini alan MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Irak’ın kuzeyinde şehit olan İstihkâm Uzman Çavuş Önder Özen’in cenaze töreninde korumalar tarafından korunması dikkat çekti. Taytak, Ramazan ayında şehit aileleri için verilen iftar yemeğine katılmış ve şehit ailelerinden büyük tepki almıştı.

Zammı öğrenen işçiler halaya koştu

Petrol İş Sendikası’na bağlı fabrikalar Pulver Kimya, Elastron ve Conta’da yaklaşık 1300 işçi, grevin ilk gününde işveren ile anlaşmaya vardı. Saatlik ücretlere yüzde 92 zam yapılırken, ayrıca tüm işçilere yılda 4 maaş ikramiye ödenmesi için taraflar el sıkıştı.

İsrail ordusunun Lübnan’da İHA’yla hedef aldığı araçta bir kişi öldü

İsrail ordusunun, Lübnan’ın güneyinde bir hafif ticari araca düzenlediği hava saldırısında bir kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir