İletişim kesintileri tepki çekmişti: Bakan Uraloğlu GSM operatörleriyle görüşecek

Ulaştırma Bakanı, Deprem Sonrası GSM Operatörleriyle Toplantı Yapacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 23 Nisan’da İstanbul’da meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki depremin ardından yaşanan iletişim problemleri nedeniyle eleştirilen GSM operatörlerinin temsilcileriyle bir toplantı gerçekleştirecek.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Bakan Uraloğlu’nun bugün saat 14.00’te İstanbul’da operatör temsilcileriyle bir araya geleceğini bildirdi.

Toplantıda, yaşanan kesintilerin nedenleriyle ilgili operatörlerden bilgi alınması planlanıyor. Uraloğlu’nun ayrıca mevcut altyapı durumu ve planlanan yatırımlar konusunda da bilgi talep edeceği kaydedildi.

SURİYE’YE İNTERNET DESTEĞİ TARTIŞMA YARATTI

Öte yandan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, resmi temaslarda bulunmak üzere beraberindeki heyetle birlikte Suriye’nin başkenti Şam’a gitmiş, burada düzenlenen ortak basın toplantısında, Suriye’ye iki günlük bir çalışma ziyareti amacıyla geldiklerini belirtmişti.

A Haber’e açıklamalarda bulunan Uraloğlu, “Biz mevkidaşım ve İletişim Bakanı ile gerekli görüşmeleri yaptık. Öncellikle Türkiye’den bir internetin Suriye’ye verilmesi konusunda bir çalışma yapılıyor. Suriye’ye internet desteği sağlanacak” ifadelerini kullanması ve Şam’da Emevi Camisi’ni ziyaret etmesi de sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Related Posts

81 ilde uygulanacak: Çöpler artık para edecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Sakarya’da düzenlenen ”Depozito İade Sistemi Tanıtım Toplantı” nda, Türkiye genelinde yaygınlaşan Depozito İade Sistemi hakkında açıklamalarda bulundu. Sıfır atık hedefi doğrultusunda ilerleyen sistem, ambalaj atıklarının ekonomiye kazandırılmasını hedefliyor.

Trump’ın vergi resti borsayı salladı

Cuma günü ABD borsaları, Başkan Donald Trump’ın ticaret savaşlarını yeniden alevlendiren açıklamalarıyla düşüşe geçti. S&P 500 endeksi yüzde 0,6, Nasdaq yüzde 0,9 değer kaybederken Dow Jones 250 puan geriledi. Trump, Truth Social üzerinden yaptığı …

Rekabet Kurulunun “World” kredi kartı sözleşmeleri için yürüttüğü inceleme sonuçlandı

Rekabet Kurulu, World Kredi Kartı Programı çerçevesinde bazı bankalara tanınan bireysel muafiyete ilişkin yürüttüğü incelemeyi tamamladı.

Akaryakıt fiyatlarında son durum: Benzin, motorin ve LPG ne kadar?

Akaryakıt fiyatlarında son durum: Benzin, motorin ve LPG ne kadar?

Binlerce kişi işten çıkartılmıştı: Vestel hisselerinde sert düşüş!

Vestel’de başlayan işten çıkarma süreci şirketin geleceğine dair soru işaretlerini artırdı. Zorlu Holding, finansal yeniden yapılanma kapsamında dikkat çeken adımlar atıyor. Grubun önemli varlıklarından biri için satış hazırlığı yapılıyor.

Türkiye Taşkömürü Kurumu 6 engelli işçi istihdam edecek

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), daimi işçi statüsünde çalıştırılmak üzere Zonguldak’ta 3 ve Bartın’dan 3 engelli eleman alımı yapacak.