Husiler, İsrail’in Ben Gurion Havalimanı ve ABD’nin uçak gemisini bombaladı

Husiler, Filistin Havalimanını Hedef Aldı!

Husilerin askeri sözcüsü Yahya Seri, yaptığı açıklamada işgal altındaki Filistin’in Yafa bölgesindeki İsrail’e ait Ben Gurion Havalimanı’nı ‘Filistin-2’ tipi hipersonik balistik füze ile hedef aldıklarını ve operasyonun başarıyla gerçekleştirildiğini belirtti.

Seri, Husilerin ABD’nin saldırılarına karşı direnmeye devam ettiklerini vurgulayarak, son saatlerde başkent Sana ve diğer bazı kentlerde sivil tesislerin saldırıya uğradığını ifade etti.

ABD uçak gemisi ‘USS Harry Truman’ ve ona bağlı gemileri hedef aldıklarını belirten Seri, Kızıldeniz’deki düşman savaş gemilerine yönelik operasyonların başarıyla gerçekleştiğini aktardı.

KAYNAK: DHA

Related Posts

Avrupa Birliği’nden Türkiye’ye kötü haber

Avrupa Komisyonu’nun 2023 ve 2024 yıllarına ait Türkiye raporları, Strasbourg’daki Genel Kurul oturumunda görüşüldü. Avrupa Parlamentosu (AP) Türkiye Raportörü Nacho Sánchez Amor, “2013’teki Gezi protestolarından sonra, Türkiye’deki demokratik standartlar açısından hiçbir olumlu gelişme yaşanmadı. Türkiye, demokratik standartlarda gerileyen tek aday ülke olarak açıkça öne çıkmaktadır” dedi.

Gazze’de can kaybı 52 bin 635’e yükseldi

Katil İsrail’in 7 Ekim 2023 tarihinden bu yana yoğun saldırılar düzenlediği Gazze Şeridi’nde hayatını kaybedenlerin sayısı 52 bin 653’e, yaralı sayısı 118 bin 897’ye yükseldi.

Bahçeli, 99 gün sonra Meclis’te: Sırrı Süreyya Önder için yapılan anma törenine katıldı

Bahçeli, 99 gün sonra Meclis’te: Sırrı Süreyya Önder için yapılan anma törenine katıldı

Öcalan’a ‘beyefendi’ diyen MHP’li vekil şehit cenazesinde böyle korundu

Terörist başı Abdullah Öcalan’a ‘beyefendi’ diyerek şehit ailelerinin tepkisini alan MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Irak’ın kuzeyinde şehit olan İstihkâm Uzman Çavuş Önder Özen’in cenaze töreninde korumalar tarafından korunması dikkat çekti. Taytak, Ramazan ayında şehit aileleri için verilen iftar yemeğine katılmış ve şehit ailelerinden büyük tepki almıştı.

Zammı öğrenen işçiler halaya koştu

Petrol İş Sendikası’na bağlı fabrikalar Pulver Kimya, Elastron ve Conta’da yaklaşık 1300 işçi, grevin ilk gününde işveren ile anlaşmaya vardı. Saatlik ücretlere yüzde 92 zam yapılırken, ayrıca tüm işçilere yılda 4 maaş ikramiye ödenmesi için taraflar el sıkıştı.

İsrail ordusunun Lübnan’da İHA’yla hedef aldığı araçta bir kişi öldü

İsrail ordusunun, Lübnan’ın güneyinde bir hafif ticari araca düzenlediği hava saldırısında bir kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.