Hopa’da hamsi kuyruğu

Artvin Hopa’da Hamsi Fırsatı: Kilosu 30 Liraya!

Artvin’in Hopa ilçesinde bulunan bir işletme, hamsinin kilosunu sadece 30 liraya satacağını duyurdu. Bu haber üzerine Hopalı vatandaşlar, işletmenin önünde uzun bir kuyruk oluşturdu.

Bir Hopalı vatandaş, “Yaklaşık 100 metre ötede yakalanan hamsilerin nakliye ücreti ödenmediği için kilosu sadece 30 liraya satılıyor. Bu nedenle insanlar kuyruğa giriyor” açıklamasında bulundu.

“Hamsi Fırsatını Kaçırmayın!”

Balık kuyruğunu cep telefonuyla kaydeden bir diğer Hopalı ise, “Hamsinin fiyatı 30 liraya düştüğü için insanlar kuyruğa girdi. Hamsi en uygun fiyatla satılıyor ve birçok kişi yaz için salamura yapmak üzere 10 kilo hamsi alıyor. Diğer bölgelerde hamsi kilosu 150 liradan satılırken, buradaki Hopa İskelesi’nde sadece 30 liraya alıcı buluyor. Nakliye ücreti alınmadığı için fiyat bu kadar cazip. Bu fırsatı değerlendirmek isteyen herkese buradan sesleniyorum!” şeklinde konuştu.

Bir diğer vatandaş ise, “Anonsu duyar duymaz hemen geldim. Kalabalık olduğu için içeride hava alamadım, dışarı çıkıp nefes aldım” ifadelerini kullandı.

Related Posts

Oruç Reis Türkiye’ye döndü

Somali’de gerçekleştirdiği ilk kıtalar arası görevini başarıyla tamamlayan Oruç Reis Sismik Araştırma Gemisi, 9 ay sonra Mavi Vatan’a döndü.

Son Dakika… Mansur Yavaş’tan ‘LeMan’ açıklaması: ‘Milyonlarca insanımızın kalbini kırmıştır’

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Hz. Muhammed ve Hz. Musa’yı karikatürde tasvir ettiği iddia edilen, dün gece de gericilerin saldırısına uğrayan LeMan Dergisi’ne ilişkin açıklamada bulundu. Yavaş, “İfade özgürlüğü, nefretin ya da ayrıştırmanın aracı haline getirilmemelidir” ifadelerini kullandı.

Tayland’ı karıştıran telefon görüşmesi: Başbakan hakkında görevden uzaklaştırma kararı

Tayland Başbakanı Paetongtarn Shinawatra’nın eski Kamboçya Başbakanı Hun Sen gizli bir telefon görüşmesi yaptığı ortaya çıktı. Gizli görüşme haberinin basını yansıması üzerine harekete geçen Anayasa Mahkemesi, Shinawatra’yı görevden uzaklaştırdı.

Bankta oturur halde ölü bulundu

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Yenigün Mahallesi’nde bulunan Ali Peçen Zeytin Parkı’nda bu sabah saat 08.30 sıralarında bir kişi, bank üzerinde hareketsiz halde bulundu.

Trump, parfüm sektöründe: ‘Mini heykelli’ parfüm çıkardı

ABD Başkanı Donald Trump parfüm çıkardı. Parfümün adının ‘Victory 45-47’ olduğunu bildirdi.

Denize girme yasağını dinlemedi, boğularak hayatını kaybetti

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde Murat Satır, yasağa rağmen girdiği denizde boğuldu.