Dolar ve Euro bugün ne kadar oldu? 28 Nisan 2025 Pazartesi döviz fiyatları

İstanbul’da Dolar ve Euro Haftaya Nasıl Başladı?

İstanbul serbest piyasasında dolar, 38,43 lira seviyesinden işlem görürken Euro ise 43,76 lira seviyesinden haftaya başladı.

Serbest piyasada dolar, alış ve satış fiyatı olarak 38,43 lira seviyesinde işlem görüyor. Euro ise 43,76 lira seviyesinden alınırken, satış fiyatı da aynı seviyede belirlendi.

Geçtiğimiz Cuma günü doların satış fiyatı 38,42 lira iken Euro’nun satış fiyatı 43,71 lira olarak gerçekleşmişti. Haftaya ise dolar ve Euro’da hafif yükseliş gözlemleniyor.

Related Posts

81 ilde uygulanacak: Çöpler artık para edecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Sakarya’da düzenlenen ”Depozito İade Sistemi Tanıtım Toplantı” nda, Türkiye genelinde yaygınlaşan Depozito İade Sistemi hakkında açıklamalarda bulundu. Sıfır atık hedefi doğrultusunda ilerleyen sistem, ambalaj atıklarının ekonomiye kazandırılmasını hedefliyor.

Trump’ın vergi resti borsayı salladı

Cuma günü ABD borsaları, Başkan Donald Trump’ın ticaret savaşlarını yeniden alevlendiren açıklamalarıyla düşüşe geçti. S&P 500 endeksi yüzde 0,6, Nasdaq yüzde 0,9 değer kaybederken Dow Jones 250 puan geriledi. Trump, Truth Social üzerinden yaptığı …

Rekabet Kurulunun “World” kredi kartı sözleşmeleri için yürüttüğü inceleme sonuçlandı

Rekabet Kurulu, World Kredi Kartı Programı çerçevesinde bazı bankalara tanınan bireysel muafiyete ilişkin yürüttüğü incelemeyi tamamladı.

Akaryakıt fiyatlarında son durum: Benzin, motorin ve LPG ne kadar?

Akaryakıt fiyatlarında son durum: Benzin, motorin ve LPG ne kadar?

Binlerce kişi işten çıkartılmıştı: Vestel hisselerinde sert düşüş!

Vestel’de başlayan işten çıkarma süreci şirketin geleceğine dair soru işaretlerini artırdı. Zorlu Holding, finansal yeniden yapılanma kapsamında dikkat çeken adımlar atıyor. Grubun önemli varlıklarından biri için satış hazırlığı yapılıyor.

Türkiye Taşkömürü Kurumu 6 engelli işçi istihdam edecek

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), daimi işçi statüsünde çalıştırılmak üzere Zonguldak’ta 3 ve Bartın’dan 3 engelli eleman alımı yapacak.