Balıkçı teknesi kayalıklara çarptı

Adana’da Ahşap Tekne Yumurtalık Limanı’nda Kaya ile Çarpıştı

Adana’nın Yumurtalık Limanı’nda, Oğuz K.’ye ait bir ahşap tekne kayalıklara çarptı ve su almaya başladı.

Oluşan çarpma sonucunda, tekne kaptanı ve içinde bulunan balıkçılar diğer balıkçılar tarafından kurtarıldı.

Olayın ihbar edilmesiyle birlikte, batmaya başlayan teknenin bir kısmı olay yerine gelen ekipler tarafından kurtarıldı.

Related Posts

Arda Deniz Onat İçin Adalet Yürüyüşü

Marmaris’te 20 yaşındaki Arda Deniz Onat’ın ölümü sonrası yürüyüş düzenlendi, adalet talep edildi.

Papa’dan Gazze ve Suriye açıklaması: “Endişeyle takip ediyorum”

Katoliklerin ruhani lideri Papa 14’üncü Leo, İsrail’in ablukası altındaki Gazze’deki insani durumu “vahim” olarak nitelendirerek, büyük bir endişeyle takip ettiğini söyledi.

Meclis Başkanı Kurtulmuş, Terörsüz Türkiye Komisyonu için tarih verdi

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Terörsüz Türkiye Komisyonu’nun ağustos ayı başında çalışmalarına başlayacağını söyledi.

Bütün şampiyonlardan madalyayla döndü: Minik Ayza’nın hedefi Avrupa

Karatede iki yılda 3 kez Türkiye şampiyonu olan Ayza, uluslararası başarıları hedefliyor.Dedesinin tavsiyesiyle başladığı karatede minik Ayza, katıldığı bütün şampiyonlardan madalyayla döndü.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan orman yangınlarına ilişkin açıklama:

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bursa, Uşak, Karabük, Elazığ ve Kahramanmaraş başta olmak üzere, olağanüstü iklim şartlarında Türkiye’nin dört bir yanında çıkan orman yangınlarına karadan ve havadan müdahalenin sürdüğünü bildirdi.

İsrail’den Gazze’ye yardım götüren Hanzala gemisine müdahale

İsrail ordusu tarafından Gazze Şeridi’ne insani yardım ulaştırmayı amaçlayan Özgürlük Filosu Koalisyonunun (Freedom Flotilla Coalition-FFC) “Hanzala” gemisine müdahale edildi.