Babası İbrahim Tatlıses’e kumanda fırlattı… Dilan Çıtak yargılanacak

Dilan Çıtak, babası ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’e geçen yıl Bodrum’dayken kahvaltı sırasında fırlattığı kumanda fırlatmıştı. Bu durumun ardından Tatlıses kızından ilk başta şikayetçi olmuş ancak daha sonra şikayetini geri çekmişti. Buna rağmen olay, kamu davasına döndü.

Soruşturma evrakına göre, tartışma esnasında Dilan Çıtak babasına yönelik ağır hakaretlerde bulundu. Çıtak daha sonra masada bulunan televizyon kumandasını eline alarak Tatlıses’e doğru fırlattı. Olay anında kumanda Tatlıses’e isabet etmedi ancak olaya tanık olan evdeki çalışanlar ifadelerinde olayı doğruladı.

Tanık beyanlarına göre, bunun üzerine Tatlıses, çalışanlarına kızını evden uzaklaştırmaları talimatını verdi. Bu nedenle Çıtak’ı dışarı çıkaran çalışanlar, tarafların birbirlerine bağırarak konuşmaya devam ettiklerini ifade etti.

Hazırlanan iddianame kapsamında, kumanda, kumanda Türk Ceza Kanunu’nun 6. maddesi gereğince “silah” sayıldı. He ne kadar Tatlıses şikayetini geri çekse de TCK’nın 73. maddesi uyarınca, bu tür suçlar şikâyete bağlı olmadan kovuşturulabiliyor. Bu nedenle kızı Dilan Çıtak, “silahla yaralamaya teşebbüs” suçundan yargılanacak.

Related Posts

Deprem Acısıyla Yaşayan Baba

Marmara Depremi’nde eşini ve 3 çocuğunu kaybeden Alaattin Elma, 26 yıl sonra acısını anlatıyor.

Anadolu Otoyolu’nda zincirleme kaza: Dört kişi yaralandı

Kaza, saat 21.30 sıralarında Anadolu Otoyolu Gümüşova rampaları mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ankara istikametine gitmekte olan B.A.Y. idaresindeki 34 GOE 800 plakalı Skoda marka otomobil ile aynı istikamete giden N.S …

Zelenskiy, Rusya ile savaşı sonlandırmak için 3 şart öne sürdü

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya ile devam savaşı sona erdirmek için ateşkes, ABD’nin arabuluculuğu ve güvenlik garantilerini şart koştu. Öte yandan Ukrayna’nın Donbas’tan çekilmesini talep edebileceğini kaydeden Zelenskiy, bunun mümkün olmadığını belirterek, “Donbas’tan ayrılmayacağız. Bunu yapamayız” dedi.

Vodafone FreeZone’dan bir ilk: Kıtalararası Brawl Stars turnuvası

Vodafone FreeZone ve FUT Esports işbirliğiyle düzenlenen, dünyada ilk kez kıtalararası olarak gerçekleştirilen Brawl Stars turnuvasında şampiyon Döner Kebap takımı oldu. Final etapları Beşiktaş-Üsküdar vapur hattında FreeZone teknesinde oynandı.

Süper Lig’de 3. ve 4. hafta programı açıklandı

Trendyol Süper Lig’de 3. ve 4. haftalarda oynanacak olan maçların programı duyuruldu.

Komşular birbirine girdi, polis gazla müdahale etti

Şanlıurfa’da, komşular arasında çıkan, polisin biber gazı ve polisin müdahale ettiği kavgada, 3 kişi yaralandı.