İletişim Başkan Yardımcısı Özdemir görevden alındı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nda Görev Değişikliği

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayınlanan kararnameye göre, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Başkan Yardımcısı Çağatay Özdemir görevden alındı. Yerine İlhami Giray Şahin ve Ferhat Pirinççi atanmıştır.

10 Temmuz’da yayımlanan bir diğer kararla ise eski Dışişleri Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Burhanettin Duran, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’na atanmıştı. Duran, görevi Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurulu Başkanı Fahrettin Altun’dan devralmıştı.

Related Posts

ABD’de savaş uçağı düştü!

ABD’nin California eyaletinde donanmaya ait F-35 savaş uçağı düştü. CNN’in haberine göre, donanmadan yapılan yazılı açıklamada F-35 uçağının, yerel saatle 18.30 sularında California’daki Lemoore Donanma Hava Üssü yakınlarında düştüğü belirtildi …

Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı atamaları yapıldı

Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığına ilişkin atamalar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Kaymakam Çetin’e Veda Programı

İnhisar Kaymakamı İrem Ayşegül Çetin’e veda programı düzenlendi, muhtarlara teşekkür edildi.

Rusya: Trump’ın açıklamaları, ilişkilerin iyileştirilmesi sürecini olumlu etkilemez

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, ABD Başkanı Donald Trump’ın Ukrayna’da ateşkes için Rusya’ya verdiği “50 günlük” süreyi kısaltacağı yönündeki açıklamasını tehdit olarak nitelendirerek, “Hiçbir tehdit, ilişkilerin normalleşme sürecini olumlu etkileyemez” dedi.

Kenti ayağa kaldıran ‘kadınlara şantaj’ skandalı

Çanakkale Ezine’de sosyal medya fenomeninin yayınına katılan yaşlı bir adamın, kadınlara şantaj yapıp birlikte olduğunu anlattığı videolar kenti ayağa kaldırdı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken şüpheli gözaltına alındı.

Özgür Özel, en büyük hayalini anlattı, “Seçim için endişe etmeyin, kuş uçurtmayacağız” dedi: İşte CHP’nin seçim güvenliği projesi

Özgür Özel, en büyük hayalini anlattı, “Seçim için endişe etmeyin, kuş uçurtmayacağız” dedi: İşte CHP’nin seçim güvenliği projesi