İran’da büyük patlama

Reşt’te Cadde Üzerinde Şiddetli Patlama Meydana Geldi

İran’ın kuzeyinde bulunan Gilan eyaletine bağlı Reşt kentinde akşam saatlerinde Şehid Bahoner Caddesi’nde şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle bir dil öğretim merkezi, bir kuyumcu ve çevredeki bazı dükkanlar ile park halindeki araçlar ciddi şekilde hasar gördü.

Gilanistan haber sitesine göre, patlama sonucunda çoğunluğu kız öğrenciler olmak üzere birçok kişi yaralandı. Yaralılar, hızla olay yerine ulaşan kurtarma ekipleri tarafından hastanelere sevk edildi.

Reşt İtfaiyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, ilk belirlemelere göre patlamanın gaz sızıntısından kaynaklandığı ve olayda toplamda 13 kişinin yaralandığı belirtildi.

Reşt Başsavcılığı ise patlamanın bir kuyumcu dükkanında meydana geldiğini ve şans eseri can kaybının yaşanmadığını açıkladı. Olay sonucunda kuyumcunun yanındaki dil öğretim merkezinde bulunan öğrenciler de yaralanırken, yaralıların büyük çoğunluğu ayakta tedavi edildi.

Related Posts

İmamoğlu’nun şirketine atanan kayyum 20 yerden maaş alıyor

TMSF’nin aralarında İmamoğlu İnşaat’ın da bulunduğu 20 şirkete birden kayyum olarak atadığı Enis Güçlü Şirin, bu şirketlerin tamamından maaş alıyor.

İsrail’deki Dürzi lider Tarif, ABD başkanı Trump’a Dürzileri koruma çağrısı yaptı

İsrail’deki Dürzi lider Tarif, ABD başkanı Trump’a Dürzileri koruma çağrısı yaptı

İBB yolsuzluk soruşturması: Gözaltı sayısı 17’ye yükseldi

İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) yönelik yolsuzluk soruşturmasında haklarında gözaltı kararı verilen 18 şüpheliden 17’si yakalandı.

Japonya’da göçmen karşıtı partiden sürpriz çıkış

Japonya’da pazar günü yapılan üst meclis seçimlerinin en dikkat çeken sonuçlarından biri, aşırı sağ çizgideki göçmen karşıtı Sanseito partisinin kaydettiği büyük çıkış oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “KKTC’yi Doğu Akdeniz’in parlayan yıldızı yaptık”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanlığı’ndaki açılış ve temel atma törenlerinde yaptığı konuşmada, “KKTC’yi Doğu Akdeniz’in parlayan yıldızı yaptık” dedi.

Takımda kimse kalmadı! Galatasaray’da 18 ayrılık birden

Geride kalan sezonda istediği başarılara ulaşamayan Galatasaray Kadın Futbol Takımı, 18 isimle yolların ayrıldığını açıkladı.