Osmangazi’de Birlik ve Beraberlik İçin İftar Sofrası Kuruldu

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Osmangazi Belediyesi tarafından Yeşilova Mahallesi’nde düzenlenen iftar programında yaklaşık 1000 kişi ile aynı sofrayı paylaştı.

Osmangazi Belediyesi, mahallelerde kurduğu iftar sofraları ile Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu tüm ilçede yaşatmayı sürdürüyor. Osmangazi Belediyesi tarafından Yeşilova Mahallesi’nde düzenlenen iftar programında yaklaşık 1000 kişi aynı sofra etrafında buluştu. Sönmez İlkoklu’nun bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Osmangazi CHP İlçe Başkanı Raşit Gürbüz, meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve mahalle sakinleri katıldı. Yapılan duaya hep birlikte amin diyen Yeşilova sakinleri, akşam ezanının okunmasıyla birlikte oruçlarını açtı.

İftar sofralarını tek tek dolaşıp vatandaşlarla sohbet eden Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, “Ramazan ayında yurttaşlarımız ile aynı sofrada buluşmaya önem veriyoruz. Ramazan’ın bolluk ve bereketini paylaşmak adına mahallelerimizde iftar sofraları kuruyoruz. Düzenlemiş olduğumuz iftar yemeğine yoğun katılım gösterdiğiniz için siz değerli Yeşilova sakinlerine çok teşekkür ediyorum. Allah tutuğumuz oruçları kabul etsin. Ramazan ayının son haftasına girdik. İnşallah Ramazan Bayramı’nı da hep birlikte karşılayacağız. Şimdiden tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum. Rabbim bizleri nice Ramazan aylarına ve bayramlara eriştirsin” dedi. – BURSA

Related Posts

Kavganın ortasında kalan genç kız, yumruk darbesiyle bayıldı

İstanbul Esenyurt’ta sokak ortasında kavgaya tutuşan iki grubun ortasında kalan market çalışanı genç kız, başına aldığı yumruk darbesinin ardından baygınlık geçirdi.

MHP’li İzzet Ulvi Yönter’den süreç açıklaması: ‘Dananın kuyruğu birkaç gün içinde kopacak’

Terör örgütü PKK’nin cuma günü (11 Temmuz) Irak’ın Süleymaniye kentinde silah bırakması beklenir iken MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter’den de çarpıcı bir açıklama geldi. Yönter sürece ilişkin, “Dananın kuyruğu birkaç gün içinde kopacak” dedi.

İstanbul’u sıcak çarptı! Kavurucu sıcağa böyle çözüm buldular

İstanbul’da etkili olan sıcak hava dalgası, kent genelinde vatandaşları sahillere ve denize yönlendirdi. Termometreler bazı ilçelerde 39 dereceyi gösterdi. İstanbullular, denize girerek ya da sahillerde yürüyüş yaparak serinlemeye çalıştı.

ASEAN Zirvesi’nden sert mesaj: Malezya Başbakanı Trump’ı hedef aldı

Malezya Başbakanı Enver İbrahim, Kuala Lumpur’da düzenlenen Güneydoğu Asya Ülkeleri Birliği (ASEAN) Dışişleri Bakanları toplantısında yaptığı açılış konuşmasında, ticaretin artık büyüme değil, baskı kurma amacıyla kullanıldığını söyledi. “Tarifeler …

Barış anlaşmasında uzlaşı sağlanmıştı: Aliyev ve Paşinyan Abu Dabi’de görüşecek

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, yarın Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) başkenti Abu Dabi’de bir görüşme gerçekleştirecek.

Şara ve Mazlum Abdi, Şam’da görüştü; Suriye’nin geleceği bu toplantıda şekillenecek | 10 Mart anlaşmasının hükümlerinde değişikliğe mi gidilecek?

Şara ve Mazlum Abdi, Şam’da görüştü; Suriye’nin geleceği bu toplantıda şekillenecek | 10 Mart anlaşmasının hükümlerinde değişikliğe mi gidilecek?