Güncel Haber Sitesi

Haber Takip Merkezi – Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi – Ülkenin Nabzını Tutan Site

Antalya’da ‘Sevgilime kim yazdı?’ cinayeti! Girdiği oto yıkamacıda ateş açtı: 17 yaşındaki Şükrü öldü

Antalya'da 3 arkadaşı ile oto yıkamacıya gelen B.A. (28), "Sevgilime kim yazdı" diyerek tabancayla ateş etti. Mermilerin isabet ettiği işletme sahibi Haydar Sarp (22) yaralandı, göğüs kısmından ağır yaralanan Şükrü A. (17) hayatını kaybetti.

Antalya’da Oto Yıkama Dükkanında Kan Donduran Cinayet

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Gebizli Mahallesi Termessos Bulvarı’nda dün akşam saat 17.30 sıralarında gerçekleşen olay, adeta kan dondurdu.

Bir kişi, yanında getirdiği tabanca ile oto yıkama dükkanına girerek “Sevgilime kim yazdı” diye bağırıp ardından ateş açtı ve hızla kaçtı.

Olayı duyan vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak durumu bildirdi. İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri hızla olay yerine sevk edildi.

Şüphelilerin Peşindeki Polis Ekipleri

Olayda bacağından yaralanan işletme sahibi Haydar Sarp ile ağır yaralanan çalışan Şükrü A.’ya ilk müdahaleyi yapan ekipler, ardından onları hastaneye sevk etti.

Şükrü A. Hayatını Kaybetti

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalışmalarına başlarken, maalesef Şükrü A. hastanede yaşamını yitirdi. Olayın ardından Şükrü A.’nın cansız bedeni otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Şükrü A.’nın cansız bedeni sabah saatlerinde amcası ve yakınlarına teslim edilmek üzere defnedilmek üzere işlemlerin ardından morgdan alındı.