Kahramanmaraş’ta çobanı sopayla döven kız kardeşler tutuklandı

Adalet Bakanlığı, Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde çobanlık yapan Nail Yener’in sopayla dövülmesi olayına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında Melek G. ve kardeşi suça sürüklenen çocuk S.G.’nin tutuklandığını duyurdu.

Olay, 20 Eylül 2024’te Andırın’ın kırsal Çokak Mahallesi’nde meydana geldi. Nail Yener hayvanları otlatırken yanına Melek G. ve kız kardeşi Seçil G. geldi. Kardeşler, Yener’den kendilerine içki almasını istedi. Olumsuz cevap alan kardeşlerden Seçil G., Nail Yener’i tokatladı, ardında da sopayla vurdu. O anları Melek G. de cep telefonuyla kayda aldı. Nail Yener’in şikayetçi olması üzerine gözaltına alınan şüpheliler Melek G. ile Seçil G. tutuklandı. 2 kardeş hakkında Andırın Asliye Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Açılan davada mahkeme, sanıkların tutuklulukta geçirdikleri süre ve delillerin toplanmış olmasını göz önünde bulundurarak Melek G. ile Seçil G.’nin tahliyesine karar verip davayı erteledi.

Adalet Bakanlığı’nın konuya ilişkin yaptığı açıklayama göre, soruşturma kapsamında Melek G. ve suça sürüklenen çocuk S.G. tekrar tutuklandı. (DHA)

Botoks ücreti ne kadar olmalı, Türkiye’de yasal olan markalar hangileri; Dr. Nurhayat Gül anlattı


Günün öne çıkan haberleri

TIKLAYIN | Ankara’da vahşet: Anne, çocuklarını öldürdü; detaylar ortaya çıktı!TIKLAYIN | Galatasaray’dan Adana Demirspor maçı açıklaması!

TIKLAYIN | İstanbul için peş peşe kar uyarıları: Uçuş iptalleri de yaşanıyor!

TIKLAYIN | Yavaş, üçlü görüşmede o makaleyi okudu: “Her iki isim de aday olsun, daha az oy alan aday ikinci turda diğerine destek versin”

TIKLAYIN | Bakanlık, yazı gönderdi: Toplandıktan sonra geri bırakılan her köpek için belediyelere 72 bin lira ceza kesilecek!

TIKLAYIN | Sosyal medya fenomeninin meydan okuması ölüme götürüyordu: Yaptığım en aptalca video!


Related Posts

Erdoğan’dan Terörsüz Türkiye mesajı: ‘Önümüzdeki günlerde olumlu haberlerin alınacağı bir evreye giriyoruz’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Terörsüz Türkiye sürecine dair bir mesaj verdi ve “Önümüzdeki günlerde olumlu haberlerin alınacağı bir evreye giriyoruz” dedi.

50 liralık evler peynir ekmek gibi sattı: Komşu köylere de sıçradı

Terk edilmiş köylere canlılık getirmek için başlatılan “1 Euroluk Ev” projesi, kısa sürede beklenmedik ekonomik başarılar yakaladı. İtalyanların dünya çapında ilgi gören projesi, alanını genişletiyor.

TBMM’de ilginç anlar: Kürsüye gelin ve damat mankenleriyle çıktı

Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, TBMM Grup Toplantısı’nda gençlerin ekonomik sıkıntılar nedeniyle evlenemediklerini belirterek gelin ve damat cansız mankenleriyle kürsüye çıktı.

Eski Britanya Başbakanı Rishi Sunak, Goldman Sachs’ta işe başladı

Eski Britanya Başbakanı Rishi Sunak, Goldman Sachs’ta işe başladı

Altın kaçakçılarına karşı harekete geçtiler: İhbar edene dev ödül verilecek

Gana hükümeti, yasa dışı altın ticaretine karşı mücadelede yeni bir döneme girdi. Afrika’nın en büyük altın üreticilerinden biri olan ülkede, altın kaçakçılığını ihbar eden vatandaşlara büyük ödül verilecek. İhbar sonucunda ele geçirilen altının …

İşe başladıktan sonra kayboluyordu: Onlar üç, dört sanırken yedi çıktı

Genç ve iş görüşmelerinde ‘zeki’ olarak tanımlanan bir adam, işe alındıktan sonra ortadan kayboluyordu. Sebebini araştıran yetkililer, akılalmaz bir gerçekle karşı karşıya kaldı.