Yerlikaya, Somali Bakanı ile Görüştü

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Somali İç Güvenlik Bakanı Abdullahi Şeyh İsmail ile bir araya geldi.

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Somali İç Güvenlik Bakanı Abdullahi Şeyh İsmail ve heyetini Bakanlıkta misafir ettiklerini belirtti.

Bakan Yerlikaya, “Sayın Bakan ile başta terörle mücadele, kolluk eğitimi ve düzensiz göçle mücadele konuları olmak üzere bakanlıklarımız arasında işbirliği konularını ele aldık. Sayın Bakan’a ve heyetine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.” ifadesini kullandı.

Related Posts

Barış anlaşmasında uzlaşı sağlanmıştı: Aliyev ve Paşinyan Abu Dabi’de görüşecek

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, yarın Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) başkenti Abu Dabi’de bir görüşme gerçekleştirecek.

Şara ve Mazlum Abdi, Şam’da görüştü; Suriye’nin geleceği bu toplantıda şekillenecek | 10 Mart anlaşmasının hükümlerinde değişikliğe mi gidilecek?

Şara ve Mazlum Abdi, Şam’da görüştü; Suriye’nin geleceği bu toplantıda şekillenecek | 10 Mart anlaşmasının hükümlerinde değişikliğe mi gidilecek?

‘Meyhane ağzı’ diyerek hedef aldı… Erdoğan’dan Özgür Özel’e ‘seçim tarihi’ yanıtı: ‘Bu süreyi sonuna kadar kullanacağız’

Partisinin grup toplantısında konuşan AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Özgür Özel’in erken seçim çağrısına yanıt verdi, “Millet en son seçimde ülkeyi 5 yıl yönetme görevi verdi; bu süreyi sonuna kadar kullanacağız. Seçim 2028’de yapılacak Bay Özgür” dedi. “Süreç” mesajı da veren Erdoğan, “Önümüzdeki günlerde olumlu haberler alacağız” diye konuştu. Erdoğan, operasyonlar üzerinden CHP’yi de hedef aldı.

Erdoğan’dan Terörsüz Türkiye mesajı: ‘Önümüzdeki günlerde olumlu haberlerin alınacağı bir evreye giriyoruz’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Terörsüz Türkiye sürecine dair bir mesaj verdi ve “Önümüzdeki günlerde olumlu haberlerin alınacağı bir evreye giriyoruz” dedi.

50 liralık evler peynir ekmek gibi sattı: Komşu köylere de sıçradı

Terk edilmiş köylere canlılık getirmek için başlatılan “1 Euroluk Ev” projesi, kısa sürede beklenmedik ekonomik başarılar yakaladı. İtalyanların dünya çapında ilgi gören projesi, alanını genişletiyor.

TBMM’de ilginç anlar: Kürsüye gelin ve damat mankenleriyle çıktı

Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, TBMM Grup Toplantısı’nda gençlerin ekonomik sıkıntılar nedeniyle evlenemediklerini belirterek gelin ve damat cansız mankenleriyle kürsüye çıktı.