Adana’da silah ve mühimmat ticareti operasyonu: 11 tutuklama

Adana’da Polis Operasyonu: Silah ve Mühimmat Ticareti Yapan 26 Şüpheli Yakalandı

Adana’da polisin gerçekleştirdiği operasyonda silah ve mühimmat ticareti yaptıkları belirlenen 26 şüpheli yakalandı. Yapılan operasyonda adreslerde 2 Kalaşnikof piyade tüfeği, 1 otomatik tabanca, 3 ruhsatsız tabanca ve 1 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Şüpheliler arasından 11 kişi tutuklandı, 1 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 14 kişi ise savcılık talimatıyla serbest kaldı.

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, ‘silah ve mühimmat ticareti’ suçunu önlemek amacıyla gerçekleştirdikleri çalışmada 28 şüpheli belirledi. Savcılığın yakalama kararı çıkarmasının ardından özel harekat ekipleri, 27 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

DHA’nın haberine göre; demir kapıları koçbaşıyla kırılarak girilen adreslerde 26 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan aramalarda 2 Kalaşnikof piyade tüfeği, 1 otomatik tabanca, 3 ruhsatsız tabanca, 1 ruhsatsız av tüfeği, 118 mermi ve 138,5 gram esrar ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 11’i tutuklandı, 1’i adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 14’ü savcılık talimatıyla serbest kaldı.

(DEMİRÖREN HABER AJANSI)

Related Posts

Şara ve Mazlum Abdi, Şam’da görüştü; Suriye’nin geleceği bu toplantıda şekillenecek | 10 Mart anlaşmasının hükümlerinde değişikliğe mi gidilecek?

Şara ve Mazlum Abdi, Şam’da görüştü; Suriye’nin geleceği bu toplantıda şekillenecek | 10 Mart anlaşmasının hükümlerinde değişikliğe mi gidilecek?

‘Meyhane ağzı’ diyerek hedef aldı… Erdoğan’dan Özgür Özel’e ‘seçim tarihi’ yanıtı: ‘Bu süreyi sonuna kadar kullanacağız’

Partisinin grup toplantısında konuşan AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Özgür Özel’in erken seçim çağrısına yanıt verdi, “Millet en son seçimde ülkeyi 5 yıl yönetme görevi verdi; bu süreyi sonuna kadar kullanacağız. Seçim 2028’de yapılacak Bay Özgür” dedi. “Süreç” mesajı da veren Erdoğan, “Önümüzdeki günlerde olumlu haberler alacağız” diye konuştu. Erdoğan, operasyonlar üzerinden CHP’yi de hedef aldı.

Erdoğan’dan Terörsüz Türkiye mesajı: ‘Önümüzdeki günlerde olumlu haberlerin alınacağı bir evreye giriyoruz’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Terörsüz Türkiye sürecine dair bir mesaj verdi ve “Önümüzdeki günlerde olumlu haberlerin alınacağı bir evreye giriyoruz” dedi.

50 liralık evler peynir ekmek gibi sattı: Komşu köylere de sıçradı

Terk edilmiş köylere canlılık getirmek için başlatılan “1 Euroluk Ev” projesi, kısa sürede beklenmedik ekonomik başarılar yakaladı. İtalyanların dünya çapında ilgi gören projesi, alanını genişletiyor.

TBMM’de ilginç anlar: Kürsüye gelin ve damat mankenleriyle çıktı

Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, TBMM Grup Toplantısı’nda gençlerin ekonomik sıkıntılar nedeniyle evlenemediklerini belirterek gelin ve damat cansız mankenleriyle kürsüye çıktı.

Eski Britanya Başbakanı Rishi Sunak, Goldman Sachs’ta işe başladı

Eski Britanya Başbakanı Rishi Sunak, Goldman Sachs’ta işe başladı